Με υπομονή και επιμονή για «Σίφο» ο Παναθηναϊκός

1Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό η προσπάθεια να επιστρέψει στην ομάδα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αλλά η υπόθεση απαιτεί προσοχή και λεπτούς χειρισμούς, αφού μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως και στην περίπτωση του Ιμπάρμπο, φαίνεται να το παίρνει πάνω του, έχοντας ξεκινήσει ο ίδιος επαφές με τους ανθρώπους της Ντιναμό, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ραντεβού και με τον ισχυρό άνδρα της κροατικής ομάδας, Ζντράβκο Μάμιτς.

Ο Μάμιτς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, ενώ παρόμοιες υποθέσεις που χειρίστηκε στο παρελθόν, δεν αφήνουν περιθώρια στους «πράσινους» για βιαστικές κινήσεις και λοιπούς πειραματισμούς.

Το σίγουρο είναι ότι στον Παναθηναϊκό θέλουν διακαώς τον «Σίφο» και για αυτό το λόγο θα επιμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο για την υλοποίηση της μεταγραφής του.

Όμως, η δυσκολία είναι στον να επιτευχθεί η αποδέσμευση του παίκτη από τη Ντιναμό, ώστε να αποκτηθεί με το μικρότερο δυνατό κόστος για την ΠΑΕ.

Όσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλακα, δεν θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν η απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπουσάτο.

Τόσο ο Στραματσόνι, όσο και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς δεν πείστηκαν από τις ικανότητες του κατά τη διάρκεια της δοκιμής, παρόλο που δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός να πάει και για γκολκίπερ που θα αποτελεί αξιόπιστη λύση πίσω από τον Στιλ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *