Ολυμπιακός: Απογοητευμένος ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Απογοητευμένος ο Μαρτίνς

Ο Μαρτίνς δεν έκανε δηλώσεις, αλλά στο περιβάλλον του εμφανίζεται δυσαρεστημένος για τα όσα είδε στο Βόλο, με αποτέλεσμα να "γκρεμιστεί" ο Ολυμπιακός από την κορυφή.

Πριν λίγο καιρό, έβλεπε το όνομά του να δέχεται κριτική. Η ομάδα δεν νικούσε, η ψυχολογία δεν ήταν καλή. Μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, η ομάδα ήθελε να κλείσει τη χρονιά με πέντε νίκες. Η αρχή έγινε με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Άνετη νίκη 3-0, από ημίχρονο. Ακολούθησε η νίκη με 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα και πρόκριση στους 32 του Europa League. Έστω και δύσκολα, ο στόχος επετεύχθη. Ακολουθούν δύο ακόμη άνετες νίκες για το πρωτάθλημα. 5-0 στην Τρίπολη τον Αστέρα, 4-1 την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη.

Τι έμενε; Το ματς του Βόλου. Το τελευταίο για το 2019. Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε, έμεινε στο 0-0 και μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου, έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με το Βόλο, δεν έκανε δηλώσεις. Ωστόσο, ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις της διαιτησίας. Και πως να μην είναι; Πολλοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα, στο ότι η ομάδα δεν μπήκε καλά. Ξέρετε ποια είναι η απάντηση; Ότι στο 17’ το σκορ έπρεπε να είναι 0-1 με το γκολ του Σουντανί.

Ποιος θα χρέωνε στον Μαρτίνς ή στην ομάδα ότι δεν μπήκε καλά; Ή μήπως να οδηγηθούμε στη φάση του πέναλτι, όπου ο Φωτιάς αποφάσισε να μην το καταλογίσει; Κάπως έτσι, ο Μαρτίνς ήταν έξαλλος με τη διαιτησία. Που να το βρει, όμως, το δίκιο του; Είδε την ομάδα του να αφήνει δύο βαθμούς στο Βόλο, τη διαιτησία να τους στερεί. Κάπως έτσι, να γκρεμίζουν τον Ολυμπιακό από την πρώτη θέση.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ

Ένα ζήτημα του Μαρτίνς, ήταν η ομάδα του να μην επηρεαστεί στο ημίχρονο από όσα είχαν γίνει στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά. Δεν ήταν εύκολο. Υπήρχε εκνευρισμός. Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο, από τους ποδοσφαιριστές του ζήτησε ηρεμία, να αφήσουν απ’ έξω όλα αυτά που έγιναν και να προσπαθήσουν να σκοράρουν. Η αλήθεια είναι πως στην επανάληψη, το πάλεψαν πολύ. Η ομάδα είχε δύο δοκάρια, έκανε τελικές, πάλεψε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο να σκοράρει. Το γκολ ωστόσο δεν ήρθε και έτσι στο τέλος εμφανίστηκε και η ένταση από τις αποφάσεις των διαιτητών.

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ!

Κάκιστη εντύπωση στον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, προκάλεσε η στάση των γηπεδούχων με τις μπάλες. Όσο το ματς δεν είχε σκορ, όσο ήταν στο 0-0, χάθηκαν και αυτοί που μάζευαν τις μπάλες. Σε ένα γήπεδο με ταρτάν. Μόνο τυχαίο δεν ήταν πως στο τέλος ο Μαρτίνς έτρεξε δύο φορές να δώσει ο ίδιος μπάλα για να συνεχιστεί το ματς. Αυτά, δεν αρμόζουν σε αγώνα επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Δεν έμεινε κι αυτό εκτός κουβέντας, αλλά τι να το κάνει ο Μαρτίνς; Μήπως θα αλλάξει κάτι. Η δουλειά έγινε και η ομάδα του έπεσε στην… παγίδα του Βόλου και των διαιτητών.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ… ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Οι ερυθρόλευκοι από χθες, είναι σε άδεια. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις 28 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο. Τα προβλήματα πολλά. Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή, είναι να ηρεμήσουν οι παίκτες, να μείνουν με τις οικογένειές τους. Ο Μαρτίνς και χθες, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις. Για το γεγονός ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να πάει πιο πίσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ίσως αλλάξει και την άδεια της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο αυτό που θέλουν άπαντες στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι η ψυχραιμία. Βλέπετε η… μπάλα έχει πάει αλλού τις τελευταίες ώρες, μετά τα όσα είδαν και δεν καταλόγισαν στο Βόλο, ο Φωτιάς, ο Ευαγγέλου και οι λοιπές δυνάμεις…

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *