Τελευταία Νέα

Ολυμπιακός κατά ΠΑΟΚ: “Δεν θα ασχοληθούμε με τις αστειότητές σας”

Ολυμπιακός κατά ΠΑΟΚ: "Δεν θα ασχοληθούμε με τις αστειότητές σας"

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστήριζαν ότι "δεν θα ασχοληθούμε με τις αστειότητες του ΠΑΟΚ", χαρακτήρισαν "εργαλείο" τον Τάσο Σιδηρόπουλο, καθώς και ότι "γελοιοποιήθηκε προσπαθώντας να ανακαλύψει πέναλτι".

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του νικηφόρου (1-0) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν άφησαν αναπάντητη τη θέση του ΠΑΟΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" επιτέθηκαν στον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και στον Τάσο Σιδηρόπουλο. Όπως χαρακτηριστικά υποστήριζαν:

"Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχετε εξειδικευθεί εκτός από τις τριγωνικές σχέσεις και τα παραρτήματα, στα παραμύθια και επειδή πρώτη φορά αναγκάστηκε μετά τις καταγγελίες μας, Έλληνας διαιτητής να σας παίξει 50-50, ξεφτιλιστήκατε στα μάτια όλων των Ελλήνων και είστε σε πανικό. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τις αστειότητες σας, όμως πρέπει επιτέλους να θυμηθεί και να ασχοληθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που σας περιέβαλε μέχρι τώρα με ασυλία.

Όσο για το εργαλείο σας, τον Σιδηρόπουλο, τον παρατύπως αποσπασμένο από την ΕΛΑΣ στην ΕΠΟ του δικού σας Γραμμένου, του διαιτητή που έκανε καμπάνια με sms κατά του Ολυμπιακού και την επόμενη μέρα ορίστηκε στο VAR του αγώνα μας, δεν του πέρασε. Δεν το πετύχατε. Διέκοψε δυο φορές τον αγώνα και γελοιοποιήθηκε προσπαθώντας να ανακαλύψει πέναλτι! Ωστόσο δεν έπραξε το ίδιο σε αντίστοιχες αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο χρόνος τελείωσε και ήρθε η ώρα των επιβεβλημένων αποφάσεων από τις υπερεθνικές ομοσπονδίες για να περισώσουν την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου με ριζικές αλλαγές".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *