Τελευταία Νέα

Ο Κάντερ κοιμάται με κουμπί πανικού στο κρεβάτι του

Ο Κάντερ κοιμάται με κουμπί πανικού στο κρεβάτι του

Ο 'Ένες Κάντερ φοβάται τόσο πολύ για την ζωή του, που το FBI του έχει τοποθετήσει κουμπί πανικού στο κρεβάτι του σε περίπτωση που αισθανθεί ότι διατρέχει κίνδυνο.

Ο Ένες Κάντερ φοβάται εδώ και χρόνια να βγει ακόμα και εκτός των αμερικανικών συνόρων. Ο λόγος είναι οι θανατικές απειλές που έχει δεχτεί κατά καιρούς για την κριτική που ασκεί στην τουρκική κυβέρνηση και προσωπικά στον Ταγίπ Ερντογάν. Καταπώς φαίνεται, ο σέντερ των Μπλέιζερς παίρνει αρκετά σοβαρά αυτές τις απειλές, ώστε να του έχει τοποθετήσει το FBI ακόμα και κουμπί πανικού στο κρεβάτι του!

Όπως γράφει το ESPN, μόλις έμεινε ελεύθερος από τους Νικς κατά την διάρκεια της σεζόν, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε όταν έφτασε στο Πόρτλαντ, ήταν να απευθυνθεί στο τοπικό γραφείο του FBI. Το επόμενο ήταν να του τοποθετήσουν στο κρεβάτι ένα "κουμπί πανικού", μέσω του οποίου θα μπορεί να ειδοποιεί το FBI κάθε φορά που διαισθανθεί έναν κίνδυνο.

"Εάν αισθανθείς άβολα με οτιδήποτε, απλά πάτησε αυτό το κουμπί. Εάν ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει ή έχεις κάποιο λόγο να πιστέψεις ότι υπάρχει απειλή, πάτησε το κουμπί και κάποιος θα έρθει εκεί σε λίγα λεπτά", είπε το FBI στον Τούρκο σέντερ, ο οποίος δεν βγαίνει εκτός των αμερικανικών συνόρων, φοβούμενος για την ασφάλεια του μακριά από τις ΗΠΑ. Το 2021 ο Κάντερ αναμένεται να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα.

Photo credits: AP Photo/Mary Schwalm

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *