Ο Ντοκ Ρίβερς έχασε 2000 δολάρια και του τα επέστρεψαν!

Ο Ντοκ Ρίβερς έχασε 2000 δολάρια και του τα επέστρεψαν!

Εντυπωσιασμένος από την κίνηση ενός αγνώστου, που του έδωσε πίσω το πορτοφόλι του, δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς. Γλίτωσε 2000 δολάρια ο προπονητής των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Η ομάδα του έκανε την ανατροπή του αιώνα, τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των playoffs, νίκησε εκτός έδρας τους Γουόριορς στο Game 2 της σειράς και την ισοφάρισε στο 1-1. Ο Ντοκ Ρίβερς ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, προηγουμένως όμως είχε σταθεί και πολύ τυχερός.

Σύμφωνα με το Yahoo, o προπονητής των Λος Άντζελες Κλίπερς έχασε 2000 δολάρια σε δρόμο του Σαν Φρανσίσκο, όμως ένας άνδρας που τον ακολουθούσε, του τα έδωσε πίσω! "Μπράβο στον άνθρωπο… Περπατούσα, προσπάθησα να βγάλω το κινητό από την τσέπη μου και χωρίς να το καταλάβω έριξα το πορτοφόλι στο δρόμο. Συνέχισε να περπατάω και τότε με χτύπησε στην πλάτη λέγοντάς μου "ε, φίλε, τα χρήματά σου!". Δεν ξέρω πολλά μέρη στα οποία θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Και όμως, έγινε σήμερα" δήλωσε ο Ρίβερς, που πρόσθεσε πως ο άγνωστος άνδρας δεν δέχθηκε ένα μικρό δώρο από τον έμπειρο τεχνικό.

"Όποιος κι αν είσαι, να ξέρεις ότι θα σου έδινα δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα αν δεν έτρεχες να φύγεις" είπε ο Ρίβερς, που την επόμενη φορά μάλλον θα βγάζει πιο προσεκτικά το κινητό τηλέφωνο από την τσέπη του.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *