Παίρνουν την πρόκριση, αμείβονται με πριμ στον ΠΑΟΚ

1Με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League υποδέχεται ο ΠΑΟΚ τον Άγιαξ στην Τούμπα, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για την 3η προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Εκτός από το πολυπόθητο «εισιτήριο», οι Θεσσαλονικείς διεκδικούν και ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που δίνει η UEFA στις ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League θα φέρει στον ΠΑΟΚ ένα εγγυημένο μίνιμουμ έσοδο 5,8 εκατ. ευρώ, χρήματα που θα πάρει ακόμα και αν συνεχίσει στο Europa League.

Συγκεκριμένα, τα 3 εκατ. ευρώ θα είναι από τη συμμετοχή και μόνο στο Champions League, ενώ άλλα 2,4 εκατ. ευρώ θα είναι από την αυτόματη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αν όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» περάσει στους ομίλους του Champions League, τότε τα 5 εκατ. ευρώ θα διπλασιαστούν και από το μάρκετ πουλ θα μπουν στα ταμεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πάνω από 10 εκατ. ευρώ, ή και παραπάνω αν δεν τα καταφέρει ο Ολυμπιακός.

Κερδισμένοι από αυτό, όμως, θα βγουν και οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς, αφού έχει συμφωνηθεί πριμ για την πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ του Champions League, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *