Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Χατσιμούρα και οι άλλοι 11 της Ιαπωνίας

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Χατσιμούρα και οι άλλοι 11 της Ιαπωνίας

Το όνομα του Ρούι Χατσιμούρα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς δεσπόζει στην 12άδα που επέλεξε ο Χούλιο Λάμας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Για πρώτη φορά η Ιαπωνία θα μπει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο έχοντας βλέψεις να προχωρήσει παραπέρα από τον πρώτο γύρο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία τριών νυν και πρώην NBAers στο ρόστερ της, του Ρούι Χατσιμούρα (Νο. 9 του φετινού Draft από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς), του Νικ Φαζέκας και του Γιούτα Γουατανάμπε.

Αυτοί οι τρεις ξεχωρίζουν στο ρόστερ του Χούλιο Λάμας, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα την τελική 12άδα της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, όπου η Ιαπωνία θα συμμετάσχει στον ίδιο όμιλο με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Τσεχία.

Η 12άδα της Ιαπωνίας: Σέια Αντο, Ρούι Χατσιμούρα, Γιότζι Τακεούτσι, Σούτο Αντο, Μακότο Χιετζίμα, Κοσούκε Τακεούτσι, Γιουντάι Μπάμπα, Αβι Κόκι Σάφερ, Ντάικι Τανάκα, Νικ Φαζέκας, Ρουσέι Σινογιάμα, Γιούτα Γουτανάμπε.

Η Ιαπωνία ολοκλήρωσε τους αγώνες προετοιμασίας με δύο νίκες (επί της Νέας Ζηλανδίας με 99-89 και της Γερμανίας με 86-83) και τρεις ήττες (από τη Νέα Ζηλανδία με 87-104, την Αργεντινή με 93-108 και την Τυνησία με 76-78).

Photo credits: AP Photo/John Locher

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *