Παναθηναϊκός: Έγινε ο έλεγχος στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Έγινε ο έλεγχος στη Λεωφόρο

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν έλεγχο στη Λεωφόρο για να δουν τυχόν θέματα που υπάρχουν στην ιστορική έδρα των πράσινων ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Στον Παναθηναϊκό το πιο πιθανό σενάριο μετά την πρόταση των ανθρώπων του ΟΑΚΑ είναι πως το παιχνίδι με την Ξάνθη θα το δώσουν μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο ώστε να γίνουν έργα συντήρησης και αποκατάστασης του χλοοτάπητα.

Οπότε στο τριφύλλι πρέπει να αναζητήσουν τις λύσεις που έχουν στη διάθεση τους και να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Πριν γίνει αυτό όμως έπρεπε να κάνουν και ελέγχους στα υποψήφια γήπεδα και δη σε αυτό της Λεωφόρου από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν το χρησιμοποιεί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τους Κωνστάντο, Βλάχο και Μουστακαλή να βρίσκονται στην ιστορική έδρα των πράσινων και να καταγράφουν τα υπέρ και τα κατά ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Βέβαια υπάρχουν δέκα μέρες ενόψει του αγώνα με τους Ακρίτες και υπάρχει χρόνος για κάποιες μικροδιορθώσεις (τουρνικέ, αγωνιστικός χώρος) αν αποφασιστεί τελικά το τριφύλλι να παίξει στην Λεωφόρο.

Να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό έχουν στα υπόψιν τους και το γήπεδο της Ριζούπολης ως μια λύση αλλά ακόμη δεν έχει παρθεί η όποια απόφαση.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *