Παναθηναϊκός: Δεν επαρκεί ο χρόνος για τη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Δεν επαρκεί ο χρόνος για τη Λεωφόρο

Μετά τον έλεγχο που έγινε στη Λεωφόρο και παρά την κοινή βούληση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη διαπιστώθηκε πως στο Απόστολος Νικολαϊδης πρέπει να γίνουν αρκετές παρεμβάσεις και χρόνος δεν επαρκεί.

Όπως τόνιζαν στον Παναθηναϊκό από τον έλεγχο που έγινε στη Λεωφόρο το μεσημέρι της Πέμπτης διαπιστώθηκε πως απαιτούνται αρκετές παρεμβάσεις που αφορούν επιχειρησιακά θέματα οργάνωσης αγώνα Super League 1 και έτσι η αναμέτρηση με την Ξάνθη δεν μπορεί να διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Αυτό γιατί ο χρόνος μέχρι το ματς με τους Ακρίτες που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου δεν επαρκεί ώστε να γίνουν αυτά τα έργα.

Οπότε στο τριφύλλι στρέφονται σε άλλες λύσεις με το γήπεδο της Ριζούπολης να έχει το προβάδισμα καθώς δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αγωνιστεί σε Περιστέρι ή Νέα Σμύρνη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν κοινή βούληση και υπήρξε συνεργασία ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη για την επιστροφή, έστω και για ένα ματς, του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν στον Παναθηναϊκό: "Ό χρόνος, έως την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με την Ξάνθη, δεν επαρκεί για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Εάν υπήρχε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, θα ήταν αυτη η επιλογή μας".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *