Παναθηναϊκός: Συμβουλές για social media και διατροφή στους μικρούς

Παναθηναϊκός: Συμβουλές για social media και διατροφή στους μικρούς

Όπως συνέβη και με την πρώτη ομάδα τόσο η Κ19 του Παναθηναϊκού όσο και η Κ17 ενημερώθηκαν από τον ψυχολόγο του τριφυλλιού για τη χρήση των social media ενώ ο διατροφολόγος της ομάδας τους ενημέρωσε για τη σωστή διατροφή τους.

Στον Παναθηναϊκό εδώ και έναν χρόνο, οι μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες της ακαδημίας κινούνται στην ίδια φιλοσοφία με την πρώτη ομάδα. Τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προπόνηση και τη λειτουργία τους όσο και σε θέματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό έγιναν δύο συγκεντρώσεις της Κ19 του τριφυλλιού και της Κ17 προκειμένου να ενημερωθούν από ειδικούς για ζητήματα που αφορούν τη ζωή των ποδοσφαιριστών.

Αρχικά παρουσία του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα έγινε προ ημερών ενημέρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών από τον ψυχολόγο της ομάδας, Κώστα Κασταμονίτη σχετικά με τη χρήση των social media και πόσο επηρεάζει τη ζωή των αθλητών.

Ενώ την περασμένη Παρασκευή, εν μέσω εβδομάδας ντέρμπι, ο διατροφολόγος της ομάδας, Γιώργος Παπαδημητρίου μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη σημασία της σωστής διατροφής και του σωστού ύπνου, παρουσιάζοντας σχετικές μελέτες.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *