Τελευταία Νέα

Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό πλάνο του Γενάρη

Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό πλάνο του Γενάρη

Ο Τσάβι Ρόκα από την Τετάρτη (11/12) έπιασε και τυπικά δουλειά στον Παναθηναϊκό, μίλησε πολύ ώρα με τον Γιώργο Δώνη και δεν πρόκειται να βιαστούν για τις μία-δύο μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη προκειμένου οι επιλογές να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Ο Ταάβι Ρόκα πήγε χθες στο Κορωπί, τα είπε για αρκετή ώρα με τον Κώστα Κωνστάντο και στη συνέχεια με τον Γιώργο Δώνη. Ο Ισπανός γνωρίζει πολλά πράγματα για την ομάδα, την έχει δει σε αρκετά παιχνίδια και πρόκειται, να την γνωρίσει ακόμα καλύτερα και τους παίκτες μέσα από τις προπονήσεις που θα δει.

Ρόκα και Δώνης θα έχουν συνεργασία στις μεταγραφές, που θα γίνουν και αυτό , που έχει αποφασιστεί είναι να μην υπάρξει βιασύνη. Ο Ρόκα γνωρίζει, ότι η ομάδα θέλει και χαφ και ακραίο. Ειδικά στα χαφ υπάρχει και αριθμητικό πρόβλημα, αλλά και στους ακραίους με τους Φάουστο, Μολό να δείχνουν, ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, ενώ ο Μπεκ έχει συχνά τραυματισμούς.

Αντίθετα για την θέση του φορ πίσω από τον Μακέντα υπάρχει ο Περέα, που μπορεί να μην είναι έτοιμος, αλλά θα πάρει τις ευκαιρίες , για να εξελιχθεί και ο Καμπετσής. Ακόμα είναι δύσκολο μέσα στον Γενάρη να βρεθεί ένας φορ καλύτερος από τους υπάρχοντες και με το μπάτζετ , που διαθέτουν οι «πράσινοι» για συμβόλαιο.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ

Ο Ρόκα ξέρει, ότι για τον Γενάρη μπορεί να δει παίκτες μόνο ελεύθερους, η δανεικούς. Είναι δεδομένο, ότι δεν θα πάρει παίκτη, που είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι και είναι ανενεργός. Για αυτό και θα περιμένει μέσα στο μήνα, να δει ποιοι παίκτες μπορεί να μείνουν ελεύθεροι, η ποιοι παίκτες μπορεί να παραχωρηθούν δανεικοί από τις ομάδες τους.

Οι αποφάσεις για τις μεταγραφές θα ληφθούν μαζί με τον Δώνη και θα χρειαστεί χρόνος, για να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές περιπτώσεις με τα χρήματα, που διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Οσον αφορά στις αποχωρήσεις η πρώτη αξιολόγηση από τον Δώνη έχει γίνει και ο Ρόκα θα κάνει τη δική του τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται, όμως, ότι ο Μολό με τη νοοτροπία, που δείχνει και ο Φάουστο με την αδυναμία να βοηθήσει είναι πιθανό να κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Photo credits: Εurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *