Παναθηναϊκός: Υπέγραψε την ανανέωση ο Σέχου

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε την ανανέωση ο Σέχου

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χρίστος Σέχου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο τριφύλλι μέχρι το 2022.

Αίσιο τέλος είχε και το σήριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του Χρίστου Σέχου με τον 19χρονο ταλαντούχο φορ να υπογράφει την Τετάρτη το μεσημέρι το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2022.

Αυτό ήταν το δεύτερο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σέχου στο τριφύλλι καθώς το Νοέμβριο του 2017 είχε γίνει επαγγελματίας από τους πράσινους.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε από τις αρχές του καλοκαιριού κάνει την πρόταση του στον Σέχου αλλά μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες υπήρχε χάσμα ανάμεσα στις επαφές των δυο πλευρών και καμία απάντηση.

Τελικά όλα άλλαξαν όμως το τελευταίο διάστημα και έτσι ο διεθνής με Εθνική Νέων έβαλε την Τετάρτη την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο που είναι ψηλότερο από το προηγούμενο και με κάποια μπόνους.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Χρίστου Σέχου έως το 2022. Γεννημένος την 1 Μαρτίου 2000 ο Σέχου διανύει την τέταρτη σεζόν του στο Τριφύλλι. Ο 19χρονος επιθετικός έκανε πέρυσι ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, ενώ είναι εκ των αρχηγών της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού".

Ημ/νία Γέννησης: 01/03/2000
Θέση: Επιθετικός
Στην ακαδημία: Από το 2015
Προηγούμενη ομάδα: Ακαδημία Ερέτριας

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ερέτρια, χωρίς όμως να έχει κάπου να μοιάσει, αλλά επειδή του άρεσε. Βέβαια, το μικρόβιο του αθλητισμού το έχει η οικογένεια του, καθώς και η μεγαλύτερη του αδερφή έπαιζε μπάσκετ.

Οι "πράσινοι" ανακάλυψαν τον Σέχου πριν από 4,5 χρόνια και θα μπορούσαμε να πούμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έπαιξε ρόλο και η τύχη.

Συγκεκριμένα, Ο Κώστας Φρατζέσκος διοργάνωσε ένα τουρνουά στην Ερέτρια, όπου πήρε μέρος η ακαδημία του 19χρονου επιθετικού και εκεί πλην του προπονητή του "τριφυλλιού", τον είδαν και οι σκάουτ των πράσινων, Μπατσινίλας, Φαμέλης και Λαγωνικάκης.

Ο Σέχου, που τότε αγωνιζόταν ως δεκάρι, ενώ είχε περάσει και από άλλες θέσεις παίζοντας ακόμα και γκολκίπερ (!) ως πιο μικρός, πήγε για δοκιμή στο "τριφύλλι" και πήρε μέρος στις προπονήσεις της Κ16.

Το ταλέντο του τον έκανε να ξεχωρίζει και αμέσως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Σαμαρά, που ήταν τότε τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, εισηγήθηκαν την απόκτησή του καθιερώνοντάς τον όμως ως φορ.

Ο 19χρονος επιθετικός μάλιστα από την πρώτη στιγμή έγινε εσώκλειστος στο "Γ. Καλαφάτης", πηγαίνοντας μάλιστα σχολείο στο Κορωπί. Το αξιοσημείωτο με τον Σέχου είναι πως είναι διεθνής τόσο με την εθνική Αλβανίας όσο και με αυτή της Εθνικής Ελλάδος, αφού έχει κληθεί και στις δυο. Ο Σέχου μετά από εισήγηση του Φύσσα υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό στις 14 Νοεμβρίου 2017, με λήξη το καλοκαίρι του 2020.

Την περσινή πήρε μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ο Δώνης από την πρώτη μέρα είδε στο πρόσωπο του έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με πολλά προσόντα, ο οποίος απλά έπρεπε να δουλευτεί λίγο παραπάνω και να δυναμώσει.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *