ΠΑΟΚ: Για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Τούμπα σε ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, όπως έχουν όλα τα παιχνίδια για τους πρωταθλητές, αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο.

Το video με το οποίο ο ΠΑΟΚ προαναγγέλλει το αυριανό αγώνα με την Ένωση είναι μάλλον ενδεικτικός του τρόπου με τον οποίο στην Τούμπα αντιμετωπίζουν το παιχνίδι αυτό.

"Είναι η ώρα του ντέρμπι. Η δική μας ώρα…" τιτλοφορείται το συγκεκριμένο βίντεο. Δείτε το εδώ:

It's derby time. It's our time… ⚫️⚪️
Subscribe & watch it exclusively on #PAOKTV
➡️#SubscribeNow – https://t.co/5GWGh8IWIL
➡️#PayPerView – https://t.co/bKjrEtnG8O#PAOKAEK #SuperLeague #TheFutureIsHere #OwnTheTop pic.twitter.com/18zp1VJ1qK

— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) January 11, 2020

Για τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες του η νίκη επί της ΑΕΚ είναι επιβεβλημένη για πολλούς λόγους. Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την ήττα που έσπασε το αήττητο σερί τους η ανάγκη για επιστροφή στις νίκης είναι επιτακτική, οι τρεις βαθμοί που θα κρατήσουν τον ΠΑΟΚ στην τροχιά της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο είναι απαραίτητοι.

Περισσότερο όμως από όλα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη για να ανατρέψει το στατιστικό που αποτελει… βραχνά στην φετινή πορεία του και που λέει ότι δεν νικάει σε ντέρμπι.

Οι 4 ισοπαλίες και η ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη δεν είναι ο απολογισμός που θα περίμενε κανείς και σε περίπτωση που δεν νικήσει και την ΑΕΚ στην Τούμπα η συζήτηση για την αναποτελεσματικότητα του Δικεφάλου στα ντέρμπι θα γίνει ακόμη πιο έντονη.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *