ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα για την επιστροφή στην κορυφή

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα για την επιστροφή στην κορυφή

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην Τούμπα (18:00) και με νίκη θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα πλάνα ενδεκάδας του Αμπέλ Φερέιρα.

Πριν τρεις εβδομάδες ο ΠΑΟΚ, αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να κερδίσει, ισοφάρισε τους πράσινους με το πέναλτι του Βιεϊρίνια στις καθυστερήσεις και η διαφορά από τους ερυθρόλευκους διατηρήθηκε στους 2 βαθμούς.

Σήμερα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα φιλοξενεί στην Τούμπα την ΑΕΛ και με νίκη πιάνει τους ερυθρόλευκους στην 1η θέση, μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι στο "Καραϊσκάκης".

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε μεγάλη προσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες να εκμηδενίσει τις πιθανότητες αποπροσανατολισμού των παικτών του και να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στον αγώνα με την ΑΕΛ. Ο ίδιος έχει πλέον πληθώρα επιλογών σε όλες τις γραμμές μετά την επιστροφή των Μαουρίσιο και Βαρέλα και έχει ενδιαφέρον να φανεί αν οι επιλογές του θα δείξουν προθέσεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή όχι.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκοβιτς, στα δύο άκρα της άμυνας Μάτος και Γιαννούλης με τον Κρέσπο σίγουρα τον ένα εκ των δύο στόπερ και τους Ίνγκασον- Βαρέλα να διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Ισπανό. Ο Μίσιτς με τον Ντόουγκλας Αουγκόστο θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, παρά την επιστροφή του Μαουρίσιο ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σβιντέρσκι με τους Λημνιό, Μπίσεσβαρ και πιθανότατα τον Βιεϊρίνια να συμπληρώνουν την γραμμή κρούσης του Δικέφαλου.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *