Περιμένει Γουακάσο, προχωρά για «Σίφο», ελπίζει για Κονέ

1Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Χουλτ και Ιμπάρμπο, ο Παναθηναϊκός βάζει πλώρη για τις λοιπές μεταγραφικές του εκκρεμότητες.

Πρώτη αυτή του Μουμπάρακ Γουακάσο, που έχει καθυστερήσει να τελειώσει. Ο Γκανέζος μέσος σε επικοινωνία που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι διαβεβαίωσε πως δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν στην Ισπανία περί Έλτσε και δεσμεύτηκε πως μέχρι τη Δευτέρα θα είναι στην Αθήνα. Η πλευρά του παίκτη αναφέρει πως περιμένει ένα χαρτί για την ελευθέρας του από τη Ρούμπιν Καζάν, αλλά αν οι «πράσινοι» δεν τον… δουν στην Ελλάδα δεν μπορούν να είναι σίγουροι για τίποτα. Εφόσον το θέμα καθυστερήσει πολύ, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες λύσεις, αν και ο Ιταλός προπονητής θέλει πολύ τον Γουακάσο και τον είχε ζητήσει από τον Ιανουάριο.

Από εκεί κι έπειτα, ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης στόπερ θέλει πολύ να επιστρέψει και δείχνει διάθεση να μειώσει τις αποδοχές του (που αγγίζουν τις 600.000 ευρώ το χρόνο). Στα υπόψη υπάρχουν και άλλες επιλογές, μία σίγουρα από τη Βραζιλία που έχει εντοπίσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Σύμφωνα, δε, με την «Πράσινη», το θέμα του Παναγιώτη Κονέ δεν έχει κλείσει ακόμη και ίσως υπάρξει αναθέρμανση. Ο διεθνής μέσος δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του κι εφόσον διαπιστώσει πως δεν βρίσκει αυτό που θέλει στην Ιταλία, ίσως επανεξετάσει τη λύση του Παναθηναϊκού.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *