Πολυεργαλειο για ΑΕΚ

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE / ATROMITOS - KERKIRAΟ Κυριάκος Ανδρεόπουλος θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, το δεύτερο απόκτημα της ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν, μετά τον Αντρέ Σιμόες. Η συμφωνία με την Κέρκυρα είναι προ των πυλών, ενώ και ο 21χρονος άσος έχει πει το «ναι» σε πρόταση (πιθανότατα) τριετούς συμβολαίου.

Το όνομά του προκάλεσε έκπληξη και αρκετές απορίες, αφού δεν είχε ακουστεί καθόλου για την «Ένωση», ενώ δεν είναι και από τις περιπτώσεις που έχουν γίνει πρωτοσέλιδα με τις εμφανίσεις τους. Κι όμως, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θεωρείται ένα εργαλείο πολλαπλής χρήσης για τους «κιτρινόμαυρους».

Αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις από το κέντρο και… πίσω. Από αμυντικό χαφ, μέχρι εσωτερικός μέσος κι από μπακ μέχρι στόπερ. Ο Τραϊανός Δέλλας χρειαζόταν έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή, ικανό να κλείνει τρύπες που πιθανώς να προκύψουν σε κομβικές θέσεις της ομάδας κι επέλεξε τον Ανδρεόπουλο.

Μπορεί να μην διαθέτει ποιότητα που φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά πρόκειται για έναν παίκτη με αγωνιστική πειθαρχία, πολύ καλό σε επίπεδο τακτικής, συνεπέστατο στα αμυντικά του καθήκοντα, ενίοτε αρκετά δυναμικό (είναι επιρρεπής στις κάρτες) που αποφεύγει τις υπερβολές στο επιθετικό κομμάτι. Όλα αυτά στη… συσκευασία των 21 μόνο ετών, έχοντας ήδη στην πλάτη του δύο γεμάτες χρονιές στην Κέρκυρα, μία στη Football League (34 συμμετοχές πέρσι) και μία στη Super League (27 φέτος).

Ο Ανδρεόπουλος δύσκολα θα βρει θέση βασικού στην ΑΕΚ με την επιστροφή της στη Super League, καθώς στη «φυσική» του θέση, η «Ένωση» δείχνει ήδη πλήρης με Γιόχανσον, Κορδέρο και Ανάκογλου. Όμως θα είναι ένας παίκτης που θα λύσει τα χέρια του προπονητή του σε αρκετές περιπτώσεις. Και όντας μόλις 21 ετών, έχει πολλά περιθώρια να εξελιχθεί και να γίνει παίκτης ενδεκάδας.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *