Πράσινος ο… ταύρος Λουντ!

1Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φινλανδού μέσου μέχρι το 2018 κι ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην χώρα μας στα τέλη του μήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Το άξιο αναφοράς -πέραν της ανακοίνωσης και των πρώτων δηλώσεων του παίκτη- είναι η κατάστασή του. Σήμερα πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και φάνηκε σε πόσο εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται, δεδομένου πως… έσπασε τον διάδρομο! Κάποια στιγμή που έτρεχε, άναψε το λαμπάκι και το μηχάνημα βγήκε off, κάνοντας άπαντες να παραμιλούν.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έλεγαν χαρακτηριστικά: «Μας είχαν πει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε τέτοιο πράγμα»…

inner

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόμπιν Λούντ. Ο Φινλανδός διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά και πραγματικά νιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη οικογένεια… Έτσι κι εγώ, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά, θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε μεγάλα ματς στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό!», ήταν τα πρώτα λόγια του Λούντ, μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *