Πρόστιμο στον Γουακάσο και «μήνυμα» με αλλαγές

1Καμία διάθεση να κάνει τα στραβά μάτια σε κακώς κείμενα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στον Άγιαξ δεν έχει ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής είχε πολλά παράπονα από την εικόνα της ομάδας του και την αγωνιστική συμπεριφορά αρκετών παικτών εκφράζοντας σε αρκετά έντονο ύφος την ενόχλησή του στη χθεσινή προπόνηση, τόσο στην ομιλία του προς την ομάδα, όσο και κατ’ ιδίαν σε συζητήσεις με συγκεκριμένους παίκτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Πράσινη» ο Μουμπάρακ Γουακάσο αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο για την ανόητη αποβολή του στις καθυστερήσεις, που πιθανότατα του θα επιφέρει όχι μία αλλά δύο αγωνιστικές ποινής. Ο Γκανέζος μέσος έχει την κακή συνήθεια να μη συγκρατεί τα νεύρα του και στον Παναθηναϊκό θέλουν να πάρουν τα μέτρα τους για να μη τον στερηθούν και σε άλλα ματς εξαιτίας αυτών.

Ο Ιταλός προπονητής προτίθεται στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (16:00) να προχωρήσει σε αλλαγές, όχι μόνο λόγω φρεσκαρίσματος και αντιπάλου, αλλά και για να στείλει μήνυμα σε συγκεκριμένους παίκτες. Το πιθανότερο είναι να μείνουν εκτός ενδεκάδας κάποιοι εκ των Μέστο, Γουακάσο και Ιβανόφ, ενώ ο Κουτρουμπής που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο αναμένεται να προφυλαχθεί. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Κουλιμπαλί και Εμποκού, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Ιμπάρμπο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *