Σενάρια για επιστροφή Τσακίρη

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ-ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE / PANIONIOS-KERKIRAΠολλά διακυβεύονται για το μέλλον του Πανιωνίου στο ματς της Κυριακής (10/5, 19:00) με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ζωής-θανάτου για τους «κυανέρυθρους» που αυτή τη στιγμή απέχουν δύο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ θα έχουν στο μυαλό τους και το παιχνίδι του Πανθρακικού με τη Skoda Ξάνθη και του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό, τα οποία θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα με το δικό του.

Όπως έχει προκύψει από χθες, υπάρχει ειλημμένη απόφαση για την περίπτωση που υποβιβαστεί ο Πανιώνιος στη Football League να ακολουθηθεί πλάνο για να καθαρίσει η ομάδα από τα χρέη. Δηλαδή να πέσει στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία, τη Γ’ Εθνική. Σαν την ΑΕΚ και τον Άρη.

Μετά από καιρό επιστρέφει στην επικαιρότητα του Πανιωνίου ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Σύμφωνα με το «Goal» Ο πρώην ισχυρός άνδρας του συλλόγου είναι θετικός στο να αναλάβει και πάλι τον Ιστορικό ΑΝ μηδενιστούν τα χρέη του με στόχο να το πάρει από τα χαμηλά και να τον οδηγήσει και πάλι στις επιτυχίες.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *