Σενάριο για Μπέρτο και διάψευση

1«Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε έχει γίνει καμία επαφή», λένε στον Παναθηναϊκό σχετικά με το θέμα που προέκυψε απ’ την Κρήτη και έκανε λόγο για συμφωνία του τριφυλλιού με την Ξάνθη για την απόκτηση του Μανώλη Μπέρτου.

Το xaniasportfm.gr, έβγαλε την είδηση πως οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τους ακρίτες για τον 25χρονο δεξιό μπακ, ωστόσο στο τριφύλλι φρόντισαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά το εν λόγω σενάριο.

Είναι δεδομένο πως οι πράσινοι ψάχνουν για οπισθοφύλακα στο δεξί άκρο της άμυνας και ο άσος της Ξάνθης είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με 5 γεμάτες σεζόν στη Σούπερ Λίγκα (84 συνολικά συμμετοχές με τους ακρίτες) κι ενώ φέτος είναι εξίσου βασικό γρανάζι της μηχανής του Λουτσέσκου, καταγράφοντας 20 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, όμως για την ώρα φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέρτος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ξάνθη ως το 2016 και θα χρειαστεί οικονομικό αντίτιμο για να αποχωρήσει, ΑΝ και όπως αναφέραμε στον Παναθηναϊκό δεν κοιτάζουν την περίπτωσή του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *