Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Γουίλ Τσέρι: “Ηρθα για να κερδίσω”

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Γουίλ Τσέρι: "Ηρθα για να κερδίσω"

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κερδίσει δήλωσε ο Γουίλ Τσέρι, ο οποίος έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (15/4) στην Ελλάδα.

Ελληνικό έδαφος πάτησε λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (15/4) ο Γουίλ Τσέρι, ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού που επιλέχθηκε για να καλύψει τα σημαντικά κενά που υπάρχουν στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Τσέρι έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος, λέγοντας πως γνωρίζει πολλά για την αντιπαλότητα της νέας του ομάδας με τον Παναθηναϊκό, ενώ έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο που δεν πρέπει να ανησυχεί για τη μαχητικότητά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ:

"Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία. Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού είναι τρελή, η ατμόσφαιρα είναι τρελή. Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω. Το ΣΕΦ είναι από τις πιο ιστορικές έδρες, δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της.

Συνεργαστήκαμε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Summer League και τους Καβαλίερς, ήλπιζα μια μέρα να με πάρει μαζί του. Συνέβη τώρα, το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Τον ενδιαφέρουν οι παίκτες του, τον σέβομαι απεριόριστα και τώρα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μου πήρε… δύο δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Θα πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για εμένα, θα παίζω πάντα στο 110%, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζεται να με διδάξει κάποιος κάτι, ήρθα για να κερδίσω γιατί αυτό με ενδιαφέρει. Οι νικητές έχουν τον σεβασμό όλων. Ήρθα για να βοηθήσω και να κερδίσω".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *