Τα playoffs κρίνουν το μπάτζετ για Στραματσόνι

1Από την πορεία του Παναθηναϊκού στα playoffs θα εξαρτηθεί το μπάτζετ που θα έχει να διαχειριστεί για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι ο Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με τη Live Sport.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να βάλει αρκετά χρήματα για να ισχυροποιηθούν οι «πράσινοι», ωστόσο ο διαθέσιμος προϋπολογισμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος σε περίπτωση που εξασφαλιστεί η πρώτη θέση στα playoffs.

Στην περίπτωση αυτή, πέρα από την έστω και μικρή (λόγω της δυναμικότητας των αντιπάλων) ελπίδα συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, ο Παναθηναϊκός θα έχει επιπλέον έσοδα.

Υπενθυμίζεται πως ακόμη κι αν το «τριφύλλι» (ή οποιαδήποτε ελληνική ομάδα τερματίσει πρώτη στα playoffs) αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα μεταφερθεί στα playoffs του Europa League. Αν περάσει τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα διεκδικήσει την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης, αλλά ακόμη κι αν αποκλειστεί στα playoffs θα έχει εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Europa League.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *