Το μήνυμα του Μαρινάκη για τα θύματα της Θύρας 7

Το μήνυμα του Μαρινάκη για τα θύματα της Θύρας 7

Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα, ως φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Ξάνθη το βράδυ του Σαββάτου (3-1) για την 22η αγωνιστική της Super League 1 είχε έντονη συγκινησιακή φόρτιση για όσους έχουν σχέση με την οικογένεια των Πειραιωτών και αυτό γιατί έγινε λίγες ημέρες πριν από την συμπλήρωση 39 ετών από την τραγωδία στη Θύρα 7.

Από εκείνη την αποφράδα ημέρα, την 8η Φεβρουαρίου 1981, έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις γεμάτες δεκαετίες, όμως ουδείς έχει σβήσει από τη μνήμη του τις 21 αδικοχαμένες ψυχές και αυτό φάνηκε και φέτος, με τις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν τους στο πλαίσιο του αγώνα.

Η προβολή video στη μνήμη των θυματων, η συμβολική κίνηση στο 21ο λεπτό με το άναμμα κεριών και το πανό "Δεν φύγατε ποτέ από κοντά μας" ήταν κάποιες από τις ενέργειες με τις οποίες τιμήθηκε η μνήμη τους, ενώ λίγο μετά το φινάλε του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

Αυτό το έκανε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Istagram, με τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών να ανεβάζει μία συμβολική φωτογραφία από το γήπεδο και την εξής φράση: "Για πάντα στις καρδιές μας".

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα θύματα της Θύρας 7.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *