Τρία «όχι» από Πλατέλλα

1Αρκετές «κρούσεις» από συλλόγους του εξωτερικού φαίνεται πως απέρριψε ο Βαγγέλης Πλατέλλας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αν και στην παρούσα φάση δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ.

Σύμφωνα με τη Sportday, για τον εξτρέμ της ΑΕΚ έδειξε έντονο ενδιαφέρον κατά κύριο λόγο η Λεχ Πόζναν, αλλά και ομάδες από την Ολλανδία και την Τουρκία και μάλιστα κάποιες από αυτές του πρότειναν να συνεχίσει σε αυτές μέχρι το καλοκαίρι. Θα μπορούσε δηλαδή να φύγει τώρα από την Ένωση με την προοπτική να επιστρέψει το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ξάνθης, Καλλιθέας αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά και οι συγκεκριμένες ομάδες δεν έκαναν το επόμενο βήμα. Δηλαδή, να «χτυπήσουν» επίσημα την πόρτα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Πλατέλλας που ήταν μέλος της ΑΕΚ που πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς περιπλανήθηκε σε Γ’ Εθνική και Football League, έχει φέτος 11 συμμετοχές στη Super League και αρκετές από αυτές είναι ως αλλαγή, ενώ σκόραρε κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του επικράτησε 2-0 και ο ίδιος σημείωσε το δεύτερο γκολ. Στο Κύπελλο έχει επτά συμμετοχές και δύο γκολ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *