«Χτυπάει» Σάμπα ο Παναθηναϊκός!

1Ένα δυνατό όνομα για το κέντρο της άμυνας -σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα Σίλντενφελντ- κρατάει «ζεστό» ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα με τον Κροάτη (που παραμένει ο νο 1 στόχος) οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφές με τον Κρίστοφερ Σάμπα.

Ο θηριώδης (1,93 μ.) αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας και πληροφορίες από τη Ρωσία τον θέλουν να συζητά τις τελευταίες ημέρες με το «τριφύλλι».

Μάλιστα σε αυτές τις διαπραγματεύσεις ο Παναθηναϊκός φέρεται να τον έχει πείσει να ρίξει τις απαιτήσεις του (στην προηγούμενη ομάδα του αμειβόταν με 1,6 εκατ. ευρώ) ενώ «ψηστήρι» γίνεται και από τους Αντρέα Στραματσόνι και Μουμπάρακ Γουακάσο.

Ο Ιταλός τεχνικός ήθελε τον Σάμπα και το 2012 που βρισκόταν στην Ίντερ, ενώ συμπατριώτης του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και τις συνθήκες στον σύλλογο.

Στην προσπάθεια να δελεάσει τον παίκτη, ο Παναθηναϊκός του προσφέρει μεγάλα μπόνους επίτευξης στόχων. Ευελπιστεί λοιπόν ότι (παρά τις δυσκολίες της υπόθεσης) θα καταφέρει να αποσπάσει θετική απάντηση και να εξασφαλίσει μια εξαιρετική προσθήκη για τα μετόπισθεν.

Άλλωστε, κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται από το πλούσιο βιογραφικό του Σάμπα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται ομάδες όπως οι Χέρτα, Μπλάκμπερν, Ανζί και ΚΠΡ πριν από τη Ντιναμό. Παράλληλα, δε, είναι και διεθνής, αφού έχει φορέσει 26 φορές τη φανέλα του Κονγκό.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *