Έκανε 1.100 χλμ με τα πόδια για τη Γιουβέντους!

1«Αν νικήσουμε, θα γυρίσω με τα πόδια» είχε πει κάποτε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα παραμονές ενός παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στην έδρα της Πόρτο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 με το γκολ του Μάρκου, αλλά ο τότε τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν πραγματοποίησε το… τάμα…

Αντίθετα, το είπε και το’ κανε ο Νικολό Ντε Μάρκι! Ο φίλος της Γιουβέντους απάντησε σε ένα tweet που ρωτούσε τους οπαδούς της «Γηραιάς Κυρίας» τι θα έκαναν αν η ομάδα έφτανε στον τελικό του Champions League. «Θα πήγαινα στο Βερολίνο με τα πόδια» έγραψε και ο τρελός πραγματοποίησε την απειλή του.

Ο 22χρονος διένυσε μια απόσταση 1.100 χιλιομέτρων από το Τορίνο μέχρι το Βερολίνο, με τους «μπιανκονέρι» να του έχουν τάξει εγγυημένα μια θέση στην εξέδρα ως έπαθλο για το κατόρθωμά του.

inner

Για να τα λέμε όλα πάντως, σε κάποια σημεία χρησιμοποίησε ποδήλατο, ενώ κάλυψε 12 ψωροχιλιόμετρα με αυτοκίνητο, για λόγους ασφαλείας.

inner

Τελικά, έφτασε στη γερμανική πόλη την Παρασκευή, μία μέρα αργότερα από ό,τι υπολόγιζε βαδίζοντας ακόμη και υπό βροχή και τροφοδοτώντας συνεχώς το λογαριασμό του στο twitter με φωτογραφίες από το ταξίδι του.

Τώρα, μένει να φανεί αν -όπως έκανε ο ίδιος- κρατήσει το λόγο της και η Γιουβέντους, η οποία πάντως στάθηκε δίπλα του σε όλη τη διάρκεια με τηλεοπτικό συνεργείο που κατέγραφε την πορεία του μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube!

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *