Έμεινε ελεύθερος και έρχεται για τον Παναθηναϊκό Superfoods ο Γκάμπριελ!

1Με το… ένα πόδι στον Παναθηναϊκό Superfoods φαίνεται πως είναι, πλέον, ο Κένι Γκάμπριελ!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν προπονήθηκε την Τρίτη (22/11) με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τη ρωσική ομάδα -παρότι είχε συμβόλαιο για δύο χρόνια! Κάτι που, αυτομάτως, σημαίνει πως ανοίγει διάπλατα ο δρόμος, ώστε ο 27χρονος να πραγματοποιήσει την… τρελή επιθυμία του και να έρθει ξανά στη χώρα μας, προκειμένου να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Οι πληροφορίες, από νωρίς, ανέφεραν πως ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι», φυσικά, ΔΕΝ έχει υπογράψει τίποτα ακόμα, αλλά αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό -όπως και η άφιξή του στη χώρα μας- αναμένεται να συμβεί άμεσα. Ουσιαστικά, το να μείνει ελεύθερος ήταν το τελευταίο εμπόδιο, ώστε να μετακομίσει στην Αθήνα. Αφού, λοιπόν, φαίνεται πως ξεπεράστηκε ΚΑΙ αυτό, ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται πολύ σύντομα να έχει στη διάθεσή του τον… αντι-Γκιστ, ο οποίος, πιθανότατα, θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μεγάλο μέρος της τελευταίας, θυμίζουμε, θα χάσει ο 30χρονος συμπατριώτης του Γκάμπριελ, Τζέιμς Γκιστ, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τη Ρεάλ, την περασμένη βδομάδα, για αυτό και το «τριφύλλι» κινήθηκε αστραπιαία, ώστε να αναπληρώσει το -μεγάλο- κενό που αφήνει ο Αμερικανός στους ψηλούς της ομάδας.

Ο Κένι Γκάμπριελ, τέλος, να σημειώσουμε πως θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί άμεσα στην Ευρωλίγκα, αλλά για να μπορέσει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα θα πρέπει να «κοπεί» ένας ξένος (Ρίβερς, Φελντέιν, Νίκολς, Σίνγκλετον), προκειμένου να αποτελέσει την τρίτη αλλαγή του πρώτου γύρου της Α1.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *