Έρχεται και άλλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

1Μπορεί ο προϋπολογισμός της ΠΑΕ να έχει μπει «μέσα» μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά και τα όσα συνεπάγονται οι ποινές που επιβλήθηκαν στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ, ωστόσο η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί κανονικά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να στηρίξει με μεταγραφές τον Αντρέα Στραματσόνι και μετά τις προσθήκες των Μπουμάλ και Μέστο θα υπάρξει συνέχεια. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές για να προσθέσει σύντομα έναν ακόμη παίκτη στο δυναμικό του.

Ο Ιταλός προπονητής έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και μιλά με διάφορους στόχους. Δεν είναι, λοιπόν, αβάσιμα τα δημοσιεύματα από την Ιταλία περί ενδιαφέροντος για τον μέσο Νοτσερίνο ή τους επιθετικούς Λόνγκο και Νιάνγκ, ωστόσο φαίνεται πως άλλος παίκτης-άγνωστο το όνομα ή η θέση-είναι που βρίσκεται κοντά.

Όσον αφορά στον Τζιαντομένικο Μέστο, αρχίζει άμεσα δουλειά με την ομάδα. Ο 33χρονος μπακ έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παρά την απραξία του από τον περασμένο Ιούνιο, όταν κι έληξε το συμβόλαιό του με τη Νάπολι. Οι «πράσινοι» θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο με προπόνηση τα απόγευμα, στην οποία αναμένεται να λάβουν κανονικά μέρος οι Μπεργκ και Τελάντερ, όχι όμως και ο Καλτσάς που έχει μια ελαφρά κάκωση στο γόνατο και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Εκτός είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Ζέκα και Κουτρουμπής.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *