Έτσι πείστηκε ο Μπεργκ και είπε το μεγάλο «ναι»!

1Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Για να φτάσουμε ως εδώ, όμως, υπήρξε μπόλικη προεργασία από την πλευρά της διοίκησης του «τριφυλλιού» σε συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να πείσουν τον διεθνή άσο να απαντήσει θετικά για νέο συμβόλαιο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου τέσσερις μήνες, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προχωρούν βήμα-βήμα τις συζητήσεις με την πλευρά του Σουηδού επιθετικού και οι διαπραγματεύσεις πήγαν στο επιθυμητό επίπεδο πριν από περίπου έναν μήνα.

Η καθοριστική κουβέντα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Goal News, έγινε την παραμονή της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι στις 24 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η «πράσινη» αποστολή.

Εκεί είχαν μία συζήτηση ο Μπεργκ με τον Στραματσόνι, παρουσία του Κάι Λέρμπι (γιου του ιδιοκτήτη της εταιρείας που έχει τα δικαιώματά του) και εκεί ο Ιταλός έδωσε στον Σουηδό να καταλάβει πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα και το πλάνο που ετοιμάζει η διοίκηση με εκείνον ηγέτη. Παράλληλα, ο «Στράμα» τον ενημέρωσε για τις κινήσεις που θα γίνει στο μεταγραφικό κομμάτι, με τον Μπεργκ να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα άκουσε και να αποφασίζει να απαντήσει θετικά στην πρόταση του «τριφυλλιού».

Άλλωστε, εκείνος και η γυναίκα του (Ζοζεφίν) είναι χαρούμενοι με τη ζωή στην Αθήνα, την οποία λατρεύουν και απολαμβάνουν τον καλό καιρό που έχει η χώρα μας σε σχέση με άλλες του εξωτερικού.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *