Ήρθε ο Αντώνης, πάει για άλλους δύο ο ΠΑΟΚ

1Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το βράδυ του Σαββάτου (ξημερώματα προς Κυριακή) ο Τέρι Αντώνης.

Ο ομογενής μεσοαμυντικός αναμένεται αύριο, Δευτέρα, να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στη συνέχεια το τριετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος άσος αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ και θα μείνει στην ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο, ώστε να διαπιστώσει ο Κροάτης αν πρέπει να τον υπολογίζει κανονικά ή να δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα για να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή – ελληνική πραγματικότητα.

Η αρχική σκέψη ήταν ο Αντώνης να δοθεί ως δανεικός στη Βέροια, όμως μετά από συζήτηση που είχε ο παίκτης με τον Φρανκ Άρνεσεν αποφασίστηκε να του δοθεί μία ευκαιρία. Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να διαπραγματεύεται την απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός αμυντικού.

Αυτές οι δύο προσθήκες αναμένεται να αποτελέσουν και τις τελευταίες μεταγραφές για τους Θεσσαλονικείς μετά τους αγώνες με την Μπρόντμπι. Πάντως, ο Δανός παράγοντας φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Ραίκοβιτς, κάτι που μπορεί να ακουστεί ξανά τις προσεχείς ημέρες.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *