Αγκαλιά με Βιλχένα ο Ολυμπιακός!

1Σε πολύ προχωρημένο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Τόνι Βιλχένα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον «Γαύρο», ο Ολλανδός αριστεροπόδαρος μέσος (που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ) τα έχει βρει ουσιαστικά σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα αποκτηθεί.

Το απρόοπτο στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά στο να εμφανιστεί κάποιος σύλλογος από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα κινηθεί για τον 21χρονο άσο και θα καταφέρει να τον δελεάσει. Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει τα δικά του ατού. Πέραν της εξαιρετικής οικονομικής πρότασης που του έχει κάνει, του δίνει τη δυνατότητα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αγωνίζεται στο Champions League, στοιχεία που κάνουν τον Βιλχένα να βλέπει με πολύ καλό μάτι τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Ρομπέρτο, δεν φαίνεται πιθανό να κλείσει άμεσα, ωστόσο ο επαναπατρισμός του Ισπανού γκολκίπερ είναι το επικρατέστερο σενάριο. Αν πωληθεί τελικά ο Ρομπέρτο, πρόθεση των Πειραιωτών είναι να δώσουν την ευκαιρία στον Στέφανο Καπίνο να καθιερωθεί ως βασικός, αλλά για να υπάρχει «ασφάλεια» θα τον πλαισιώσουν με κάποιον έμπειρο ξένο γκολκίπερ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *