ΑΕΚ: Συγχωροχάρτια τέλος για Βράνιες

ΑΕΚ: Συγχωροχάρτια τέλος για Βράνιες

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει πρόβλημα στη γραμμή άμυνας, οι λύσεις να είναι μετρημένες, αλλά δείχνει πως δεν θα παρεκκλίνει από το δρόμο που προσπαθεί να χαράξει ο Ίλια Ίβιτς στην νέα του θητεία στους κιτρινόμαυρους.

Ο Ογκνιέν Βράνιες κλήθηκε από τη διοίκηση της Ένωσης για να απολογηθεί σχετικά με τα κρούσματα απειθαρχίας, το θέαμα στο πάρτι των γενέθλιων του και φυσικά την άκομψη απάντησή του στους οπαδούς του Ολυμπιακού -μέσω Instagram- για το εις βάρος του πανό που σηκώθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τους ερυθρόλευκους στο Καραϊσκάκης.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, λοιπόν, ο Βόσνιος στόπερ φέρεται να βρέθηκε κατά την απολογία του εντελώς μετανιωμένος για τις πράξεις του, δηλώνοντας ότι το πάθος του για το κλαμπ τον οδηγεί ορισμένες φορές σε λάθη. Τα λάθη, όμως, πληρώνονται ειδικότερα από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί ότι στην ΑΕΚ, πλέον, αντιμετωπίζουν με διαφορετικό – αυστηρότερο τρόπο τα κρούσματα απειθαρχίας που προκαλούν φθορά στην γαλήνη των αποδυτηρίων και την εικόνα της ομάδας προς τα έξω.

Ο Βράνιες και στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ υπέπεσε σε παραπτώματα. Τσακώθηκε άγρια με τον Χιμένεθ, εγκατέλειψε την προπόνηση για να πιέσει μεταγραφή στην Άντερλεχτ. Τότε, του δόθηκαν απανωτά τα συγχωροχάρτια. Τον είχε ανάγκη το σύνολο για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που συνέβη κιόλας. Τώρα, όμως, ενδεχομένως η ομάδα να τον χρειαζόταν περισσότερο. Η διαφορά από την κορυφή μεγάλωσε, το σύνολο ψάχνει τα πατήματά του από τα λάθη του καλοκαιριού, αλλά δεν…

Έργο Ίβιτς αυτό. Ο Σέρβος με τις ευλογίες του Μελισσανίδη έχει πάρει αποφάσεις και δεν δείχνει διατεθειμένος να παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από το πλάνο του όσον αφορά τα θέματα που χαλάνε το κλίμα και προσβάλουν το πρεστίζ της Ένωσης.

Από τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το Sport24.gr φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, δηλαδή θα πρέπει να συμβούν μεγάλες ανατροπές για να μην μείνει ο Βράνιες ένα μήνα τουλάχιστον στο "ψυγείο", όπως ήταν η αρχική σκέψη των ιθυνόντων, παρά την μεταμέλειά του. Υπενθυμίζουμε πως ο Βόσνιος στόπερ προπονείται μόνος του, ξεχωριστές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *