Αισιοδοξία για την «Αγιά Σοφιά»

1Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για το θέμα του νέου γηπέδου, στην περιοχή της Νέα Φιλαδέλφειας, μετά τη συνάντηση με τον Δήμο και την Πολιτεία. Στη συγκεκριμένη συνάντηση διαπιστώθηκε πως έχει γίνει ένα ακόμα βήμα για να λυθούν οι όποιες διαφορές χωρίζουν την πλευρά του Δήμου με τους «κιτρινόμαυρους», προκειμένου να μην υπάρξουν πλέον άλλα προβλήματα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να ικανοποιήσει αιτήματα, που αφορούν την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να κάμψει τις αντιδράσεις του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου. Οι ιθύνοντες της Ένωσης θεωρούν πως πλέον θα υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και στην «Δικέφαλος 1924», προκειμένου να προχωρήσει το έργο και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Όσον αφορά στην πρόταση της πλευράς του Δήμου, για την κατασκευή του γηπέδου σε άλλο οικόπεδο, πέρα από αυτό της ιστορικής έδρας, ενδεικτική ήταν η απάτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Εσείς είστε νεαροί στην ηλικία και πολλά από όσα λέτε δεν τα ξέρετε ή δεν τα θυμάστε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να φτιάξουμε το γήπεδό μας, εκεί όπου έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, εκεί όπου μάθαμε να αγαπάμε την ΑΕΚ, εκεί όπου δεθήκαμε για πάντα μαζί της».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *