Αλέν: “Τώρα να αγωνιστώ και στο Καραϊσκάκης”

Αλέν: "Τώρα να αγωνιστώ και στο Καραϊσκάκης"

Ο Μπομπί Αλέν έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καλαμάτα και υποστήριξε ότι είναι υπερήφανος γι' αυτό. "Τώρα να αγωνιστώ και στο Γ. Καραϊσκάκης" είπε.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε στις 24 Ιουλίου 2019 τον δεύτερο γκολκίπερ του, Μπομπί Αλέν. Ο Γάλλος έκανε ντεμπούτο την Τετάρτη (8/1) με την Καλαμάτα. Έπαιξε για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες και 15 μέρες. Μέχρι και προ ημερών ο Ζοζέ Σα είχε κάνει 29 σερί συμμετοχές, με 2.610 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αλέν δήλωσε μετά το 0-2 της ομάδας του απέναντι στην Καλαμάτα ότι νιώθει υπερήφανος που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς. Ο Γάλλος ανέφερε στο Olympiacos TV:

"Είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μίλησα με τους γονείς μου, είναι πάρα πολύ υπερήφανοι και εκείνοι, με παρακολούθησαν να παίζω για πρώτη φορά ως βασικός, είναι μια μέρα πολύ ιδιαίτερη για εμένα. Ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για όσους δεν αγωνιζόμαστε, το κίνητρο είναι υψηλό, για να δείξουμε στον προπονητή μας τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη στήριξη και ανυπομονώ για να αγωνιστώ και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *