Ανατροπές Περέιρα! Ποιοι μπήκαν στη μαύρη λίστα;

1Μπορεί ο Βίτορ Περέιρα να έχει αξιολογήσει το ρόστερ και να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν στο τέλος της σεζόν, ωστόσο είναι πολύ πιθανό όσο πλησιάζουμε προς την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να προκύψουν κάποιες αλλαγές όσον αφορά κυρίως τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των παικτών που ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει για τη νέα χρονιά, κάτι που φαίνεται και από τις επιλογές του στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, αλλά όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες στη “μαύρη λίστα” του 46χρονου τεχνικού.

Όσον αφορά ειδικά τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής, φαίνεται ότι παρατηρείται μια αλλαγή πλεύσης στον μεταγραφικό σχεδιασμό των πρωταθλητών, ενώ γίνονται δεύτερες σκέψεις για το υπάρχον υλικό της ομάδας.

Δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου βέβαιη, για παράδειγμα, η παραμονή του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, καθώς παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για την παραμονή του στην ομάδα, πλέον υπάρχει η άποψη ότι με το ποσό που απαιτείται για την αγορά του Σέρβου μέσου, το οποίο αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, συν κάποια ΧΡΗΜΑΤΑ ακόμα, μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο στην αγορά.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με την Άντερλεχτ, τη στιγμή που θεωρείται δεδομένο ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα κάνουν τουλάχιστον μία δυνατή μεταγραφή για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ υπάρχει πάντα έτοιμη η επιλογή του Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

Την ίδια ώρα, φήμες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού μέσου από την ελληνική αγορά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το όνομά του. Μία μεταγραφή που μπορεί να σχετίζεται με την πολύ πιθανή αποχώρηση του Μπουχαλάκη, ο οποίος προβλέπεται, μετά από εισήγηση του Περέιρα, να δοθεί δανεικός.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται σχεδόν σίγουρη η πώληση του Κασάμι, για τον οποίο ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, δουλεύει ήδη τη μεταγραφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπως πρώτος ο SportDog σάς αποκάλυψε από τις 4 Απριλίου σε ρεπορτάζ με τίτλο “Ποιος πρωτοκλασάτος θα ακολουθήσει τον Αφελάι;”. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Περέιρα υπολογίζει τον Ελβετό άσο ως εσωτερικό μέσο, είναι πολύ πιθανό να γίνει και δεύτερη μεγάλη μεταγραφή για τα χαφ, αν γίνει το deal με τον Κασάμι.

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *