Απίστευτος «σκοτωμός» στα πρωτοσέλιδα για το ντέρμπι! (pics)

Kαι ο Θανάσης από την Ηλιούπολη. Και ο Αντώνης από τα Μελίσσια. Και η Νίτσα από το Ηράκλειο. Και ο Γιώργος από τη Λάρισα. Και η Αφροξυλάνθη από το Ελληνικό. Και ο Killa Steve από το Μπρονξ. Για να μην το κουράζουμε, όλοι: σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος θα έχει στραμμένη την προσοχή του απόψε στη Λεωφόρο, εκεί που θα διεξαχθεί το ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague και η αδημονία μπορεί να συγκριθεί μόνο, ίσως, με τον τελικό του πρώτου Big Brother- εκείνο το αλήστου μνήμης «Τσάκας VS Πρόδρομος».

Η μάχη, φυσικά, δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές στο χορτάρι, αλλά έχει… εξαπλωθεί και εκτός αυτού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα πρωτοσέλιδα των φίλα προσκείμενων εφημερίδων στο Τριφύλλι και τους Ερυθρόλευκους αντίστοιχα.

Το SDNA, λοιπόν, έβγαλε από το συρτάρι τη γυάλινη σφαίρα του, φόρεσε το μανδύα του Τειρεσία και με τη βοήθεια των Κοπτοράπτηδων προέβλεψε ποια θα είναι τα εξώφυλλα τόσο σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού, όσο και αν κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα…

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ: ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Οι «κόκκινες» εφημερίδες πανηγυρίζουν όχι-και-τόσο-ευπρεπώς, ζητώντας να κατέβει στο χορτάρι η Βάσια Τριφύλλη, τη στιγμή που οι «πράσινες» το έχουν γυρίσει στην κουλτούρα και το θέατρο, χρησιμοποιώντας 2 συγκεκριμένα φωνήεντα.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
Οι «πράσινοι» κραυγάζουν υπέρ του μάγειρα Ουζουνίδη (με την καλή έννοια) και κάνουν ένα πέρασμα από το χώρο των πορνό ταινιών, ενώ οι «κόκκινοι» στρέφονται στην ξιφασκία, την Αναστασία Γιούσεφ και την… εξυγίανση.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *