Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις

1Ο Ρόναλντ Βάργκας αναμένεται να αποτελέσει το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι επαφές των δυο πλευρών κατέληξαν σε συμφωνία και πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις, για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δυο πλευρών. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε συνάντηση το Σάββατο με τους εκπροσώπους του μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα, με τους οποίους συμφώνησε για συμβόλαιο 2+1 ετών.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας τη χώρας του για το επικείμενο Κόπα Αμέρικα και η επίσημη παρουσίασή του, αναμένεται να γίνει, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του, όταν θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτή είναι η τρίτη καλοκαιρινή μετεγγραφή της Ένωσης, μετά τον Ροντρίγκο Γκάλο και τον Αντρέ Σιμόες.

Παράλληλα, η Ένωση προχωράει και τις επαφές για την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου από την Κέρκυρα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν νέες επαφές με τη διοίκηση της ομάδας των «Φαιάκων», προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετεγγραφής.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *