Αρέσει (και) ο Σπάχιτς

1Αρκετές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών εξετάζουν στον Παναθηναϊκό, με τελευταίο τον Εμίρ Σπάχιτς. Ο Βόσνιος στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν και το όνομά του έχει συζητηθεί από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» για την διαδοχή του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι ο διεθνής άσος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν, αλλά υπάρχει ενδοιασμός για την ηλικία του (είναι 34 ετών).

Τη φετινή σεζόν ο Σπάχιτς έπαιξε σε 36 αγώνες με τον γερμανικό σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις και προτάθηκε πριν από μερικές ημέρες στη διοίκηση της ΠΑΕ. Εφόσον στον Παναθηναϊκό λάβουν την απόφαση να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, όλα δείχνουν ότι στον Βόσνιο στόπερ θα προταθεί διετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα θα του προσφέρουν λιγότερα χρήματα σε σχέση με μία μονοετή συνεργασία.

Όσον αφορά τώρα τον Τόμας Σίβοκ, πρόκειται για μία «αλμυρή» περίπτωση, καθώς ο Τσέχος άσος αξιώνει ένα συμβόλαιο που αγγίζει το 1,1 εκατ. ευρώ και οι «πράσινοι» δεν θέλουν να ξεφύγουν από τις 800.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων). Στα υπ’ όψιν παραμένει πάντα και ο Μπόστιαν Σέζαρ που έμεινε ελεύθερος από την Κιέβο Βερόνα και αρέσει στον Γιάννη Αναστασίου.

Βίοι αντίθετοι για Πράνιτς και Μέντες

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα για να συζητήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού τη λύση του συμβολαίου του Ολλανδού μέσου.

Άλλωστε, ο 32χρονος μέσος δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από το «τριφύλλι», στο οποίο αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης χαφ έχει ενημερωθεί πως συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης σεζόν, ενώ και εκείνος επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Πάνω από 4 εκατ. ευρώ για Καρέλη

Πολλοί είναι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που εξετάζουν την περίπτωση του Νίκου Καρέλη και έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Την ώρα που ο Κρητικός φορ, όπως είχε δηλώσει και στον ΣΠΟΡ FM 94.6, δεν… καίγεται να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον παίκτη κάτω από 4 εκατ. ευρώ, καθώς η εξέλιξή του είναι μεγάλη και πιστεύουν στις ικανότητές του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *