Ατρόμητος: Τέλος από την Κ19 ο Σεροπιάν, αναλαμβάνει τον Εθνικό

Ατρόμητος: Τέλος από την Κ19 ο Σεροπιάν, αναλαμβάνει τον Εθνικό

Ο Μουράτ Σεροπιάν αποχώρησε από την Κ19 του Ατρόμητου και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Εθνικού, ο οποίος έψαχνε τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Τερεζόπουλου.

Ο Εθνικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο μετά την εντός έδρας ήττα από την Καλλιθέα – έχει μόλις δυο βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές – και βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μουράτ Σεροπιάν

Ο 49χρονος προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με την Κ19 του Ατρόμητου την Τρίτη (29/10). Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Βύζαντα Μεγάρων και στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Παναχαϊκής, Γλυφάδας, Χανίων, Παναιγιάλειου, Ερμιονίδας, ΟΦΗ και Χαλκίδας.

Αφήνει την Κ19 των Περιστεριωτών στην τέταρτη θέση, πίσω από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της Κ19, Μουράτ Σεροπιάν σεβόμενη την επιθυμία του να εργαστεί σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, μη θέλοντας να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια όπως επίσης και όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τους συνεργάτες μου, που είχαμε άψογη συνεργασία. Πιστεύω ότι το έργο μου στον Ατρόμητο κρίνεται θετικό αφού όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάθε χρόνο τους στόχους μας» τόνισε με τη λύση της συνεργασίας ο Μουράτ Σεροπιάν.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Μουράτ Σεροπιάν για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τα τρία χρόνια της συνεργασίας και να του ευχηθεί ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *