Βόλος: Στη λίστα οι Ισπανοί Μιγκέλ Γκαρθία και Μαντί

Βόλος: Στη λίστα οι Ισπανοί Μιγκέλ Γκαρθία και Μαντί

Ο Βόλος εξετάζει την περίπτωση δύο Ισπανών ποδοσφαιριστών ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο ένας είναι ο αριστερός μπακ Μιγκέλ Γκαρθία και ο δεύτερος ο αμυντικός χαφ Μαντί.

Δύο ποδοσφαιριστές από την ισπανική αγορά έχουν προταθεί στο Βόλο και η ΠΑΕ εξετάζει την περίπτωσή τους. Ο Μιγκέλ Γκαρθία, γεννημένος στις 17 Απριλίου 1991, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Τον Ιούλιο ο ύψους 1.71 μπακ – χαφ είχε μείνει ελεύθερος από τη Μούρθια. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρέους, Ρασίνγκ Σανταντέρ, Γρανάδα, Κάντιθ και Ουέσκα.

Η άλλη περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι για την ομάδα της Μαγνησίας είναι ο Αρμάντο Σόσα Πένια ή Μαντί. Είναι γεννημένος την 1η Μαρτίου 1989, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στόπερ.

Έχει ύψος 1.82 και τον Ιούλιο είχε μείνει ελεύθερος από την Ουέλινγκτον της Αυστραλίας. Παλαιότερα έχει παίξει σε Αλμερία, Έλτσε, Σπόρτινγκ Χιχόν, Πονφεραντίνα και Καστίγια.

Μένει να φανεί αν οι Βολιώτες, οι οποίοι το Σάββατο (30/11) ηττήθηκαν με ανατροπή 2-1 από την ΑΕΛ, προχωρήσουν και καταθέσουν προτάσεις στο δίδυμο από την Ισπανία.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *