Διούδης: “Υπάρχει γκίνια και μιζέρια στην ομάδα”

Διούδης: "Υπάρχει γκίνια και μιζέρια στην ομάδα"

Ο Σωκράτης Διούδης υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη πως υπάρχει γκίνια και μιζέρια στον Παναθηναϊκό που επηρεάζει τους πράσινους.

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στη κάμερα της "NOVA" και υποστήριξε μεταξύ άλλων πως η γκίνια που κυνηγάει φέτος τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μεγάλη ενώ αναφέρθηκε και στη μιζέρια που υπάρχει εξαιτίας των αποτελεσμάτων και έχει επηρεάσει άπαντες στο τριφύλλι.

"Ήμασταν καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς, βγάλαμε ένταση στο παιχνίδι μας, κυνηγούσαμε κάθε μπαλια, χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο μέρος κλέβαμε τη μπάλα με το που τη χάναμε, ήταν κάτι που μας έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια και κάτι που πρέπει να κρατήσουμε αλλά το κακό ξεκίνημα μας έχει επηρεάσει την ομάδα, μας επηρεάζει και μας λείπει το καθαρό μυαλό στις καθοριστικές φάσεις".

Στο δεύτερο μέρος είδαμε τον προπονητή σας να φωνάζει να είστε ποιο ήρεμοι;
"Και εγώ το ίδιο φώναζα από πίσω, έβλεπα ότι προσπαθούσαμε να επιτεθούμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο, κόντρα σε μια κλειστή άμυνα αλλά δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε εύκολα ρήγματα. Μας κόστισε το καθαρό μυαλό. Και την ίδια ώρα που βγαίναμε ανεξέλεγκτα μπροστά αφήσαμε τα νότα μας και δεχτήκαμε τρεις αντεπιθέσεις στα τελευταία λεπτά που είναι καθαρά για γκολ".

Είναι αυτή η αφέλεια που λέμε;
"Είναι η πίεση που λέμε από την αρχή. Όλοι θέλουμε να αντιδράσουμε και να επιστρέψει η ομάδα στα κανονικά μας στάνταρ, σε αυτά που έχουμε συνηθίσει και να αντιστρέψουμε τη κατάσταση. Θέλαμε τη νίκη καθώς ακολουθεί και η διακοπή ώστε να επιστρέψει η ηρεμία για τη συνέχεια. Μας κόστισε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τόσο εύκολα φάσεις, δεν έπρεπε να τις δεχτούμε κιόλας".

Έχετε και λίγη γκίνια ως ομάδα;
"Ξεκάθαρα φαίνεται ότι κουβαλάμε μεγάλη γκίνια. Αυτό όμως έχει να κάνει με όλη την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα. Αυτή η μιζέρια που υπάρχει στην ομάδα, επηρεάζει και εμάς και δεν μπορούμε να το κρύψουμε, φαίνεται στις αντιδράσεις μας. Όταν το παιχνίδι πηγαίνει καλά μας επηρεάζει και εμάς. Σήμερα είδα μια ομάδα που βγήκε με το μαχαίρι στα δόντια και ήθελε να πνίξει τον αντίπαλο και να τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό θα κρατήσω τη μαχητικότητα, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα αντιστρέψουμε την εικόνα".

"Πιστεύω ότι η εικόνα μας στο σημερινό παιχνίδι θύμισε όχι μόνο την εικόνα της προετοιμασίας αλλά και της περσινής αλλά νομίζω πως αυτό που μας στοίχισε και σήμερα είναι η αφέλεια που έχουμε όταν τα πράγματα δεν μας πηγαίνουν καλά να μην δίνουμε εύκολες φάσεις στον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα η διαφορά με την προετοιμασία και την περσινή σεζόν ήταν πως ήμασταν αποτελεσματικοί. Ενώ μέχρι στιγμής αυτό δεν το έχουμε, δεν δημιουργούμε τόσο εύκολα, όταν δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε πρέπει να είμαστε προσεχτικοί πίσω"

Αποτελεί προσωπική δικαίωση για σένα η κλήση σου στην Εθνική;
"Είναι μια δικαίωση για μένα, ένας στόχος που τον είχα από την αρχή της καριέρας μου και από τη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό, να φτάσω κοντά στην Εθνική. Με τιμάει το γεγονός πως με υπολογίζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για αυτή τη νέα σελίδα".

Σαρωτικές οι αλλαγές, υπάρχει ελπίδα για την Εθνική ομάδα;
"Κάθε αρχή είναι και δύσκολη έχουμε καινούρια ομάδα και στην Εθνική, υπάρχουν νέα πρόσωπα, υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για το καλό της εθνικής ομάδας. Να κατανοούμε πως εκπροσωπούμε τη χώρα μας και να δίνουμε τον καλύτερο μας αυτό".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *