Δύσκολο του Γκράθια, σενάρια για συνεργασία με Φερέρ

ÄÅËËÁÓ ÖÅÑÅÑ / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÇÓ ÁÅÊ (ÏÕÅÖÁ 2007) DELAS FERRER / AEK PRESS CONFERENCE (UEFA 2007)Η αναζήτηση του νέου τεχνικού συνεχίζεται στην ΑΕΚ και είναι εμφανές ότι από την Ένωση ρίχνουν ματιές κατά βάση προς Ισπανία, ενώ ο Στέλιος Μανωλάς θα καθοδηγήσει την ομάδα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (24/10, 19:30) με τον Ηρακλή και όχι μόνο όπως φαίνεται.

Πολύ ψηλά στη λίστα παραμένει ο πρώην προπονητής της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, αλλά τις τελευταίες ώρες δεν υπάρχει πληροφορία ότι έχει σημειωθεί ουσιαστική εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Χάβι Γκράθια, που έχει περάσει από Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα, ενώ από το 2014 εργάζεται στη Μάλαγα, εξετάζεται σοβαρά. Αλλά είναι λίγες οι πιθανότητες να καθίσει στην άκρη του πάγκου, λόγω κασέ.

Τα νούμερα που «παίζουν», φαντάζουν απαγορευτικά. Ο 45χρονος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο και το buy out είναι 3 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, είναι «αλμυρός» και ο ίδιος, καθώς μαζί με τους συνεργάτες του κοστίζει λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

inner

Παράλληλα, σύμφωνα με την «SportDay» έγινε κρούση σε έναν ακόμη γνώριμο τεχνικό, τον Λορένθο Σέρα Φερέρ. Το παράδοξο όμως στην υπόθεση είναι ότι ο Ισπανός είναι ουσιαστικά ανενεργός από το 2008 όταν και λύθηκε η συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα διοικητικά της Μαγιόρκα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του ζητήθηκε επίσης σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται για τη θέση, να προτείνει συμπατριώτες του τεχνικούς, κάτι που μοιάζει πιο λογικό τη δεδομένη στιγμή και με βάση τα κριτήρια που έχει βάλει η Ένωση.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *