Εγκαταλείπει Αμπέντ η Φορτούνα

1Ελπίζουν και αισιοδοξούν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μεντί Αμπέντ. Οι «πράσινοι» δεν έχουν αντίπαλο στη διεκδίκηση του παίκτη, καθώς η Φορτούνα Ντίσελντορφ, που ήθελε διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό της, φαίνεται πως έκανε οριστικά πίσω.

Πλέον το μοναδικό, πλην όμως διόλου μικρό, εμπόδιο για να γίνει η μεταγραφή λέγεται… Νιούκαστλ. Η αγγλική ομάδα αξιώνει 2+ εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού, αλλά έχει αντιληφθεί πως με τέτοιες απαιτήσεις θα της ξεμείνει ένας παίκτης που είναι εμφανώς εκτός πλάνων του Στιβ ΜακΚλάρεν.

Στο «τριφύλλι» περιμένουν ο αγγλικός σύλλογος να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του και να συναινέσει σε έναν δανεισμό ή ένα ποσοστό μεταπώλησης παραχωρώντας τους τον ποδοσφαιριστή, που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πρόπερσι.

Η υπόθεση χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και υπομονή, ενώ δεν αποκλείεται να… σύρει μέχρι και τα τέλη Αυγούστου.

Στην τελική ευθεία για Καμπάλα

Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για το πρώτο ματς των play offs με αντίπαλο την Καμπάλα, την Πέμπτη στο Μπακού (19:00). Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται να καταλήγει οριστικά στο πλάνο με τον Κουτρουμπή δεύτερο στόπερ, στο πλευρό του Ταυλαρίδη, και τους Ζέκα, Λαγό και Πράνιτς μπροστά τους, ενώ ο Στιλ και ο Νάνο θα επιστρέψουν σε τέρμα και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *