Επιβεβαίωση για Ρεάλ και Λεβαντόφσκι

1Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον μάνατζερ του παίκτη να επιβεβαιώνει τα σενάρια για πιθανές «σειρήνες» από την Ισπανία.

Ο Τζέζαρι Κουχάρσκι με δηλώσεις του, επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στη «βασίλισσα» και τον παίκτη το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός πως ξεκαθάρισε ότι ο Λεβαντόφσκι είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στο Μόναχο.

Μάλιστα, οι δηλώσεις του αποσαφήνισαν εν μέρει το τοπίο για το μέλλον του παίκτη, που σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Βαυαρούς, θα συνεχίσει την καριέρα του κατά πάσα πιθανότητα στην Ισπανία.

«Δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ με την οποία έχουν γίνει συζητήσεις το τελευταίο διάστημα. Έχουμε ένα πλάνο σχετικά με το μέλλον του παίκτη. Η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη είναι δυο υπέροχες πόλεις και η Ισπανία είναι το καλύτερο μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο. Όμως ο Ρόμπερτ είναι ικανοποιημένος στο Μόναχο» σχολίασε ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *