Επιβεβαιώνουν οι Σέρβοι για Παούνοβιτς

1Ο σερβικός Τύπος επιβεβαιώνει πως ο Βέλικο Παούνοβιτς βρίσκεται «μια ανάσα» από τη συμφωνία του με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Σέρβο τεχνικός αναμένεται στην Αθήνα εντός της ημέρας, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η εφημερίδα «Novosti» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αφού απέρριψε Παρτιζάν, Αλμερία και Χετάφε, ο Βέλικο Παούνοβιτς φαίνεται πως συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα αναλάβει την ομάδα της Αθήνας».

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Telegraf» υπογραμμίζει: «Ο Παούνοβιτς είναι κοντά στον Παναθηναϊκό για να αναλάβει την ομάδα που θέλει να βγει από τη σκιά του Ολυμπιακού. Αν αυτό συμβεί, για πρώτη φορά ο σύλλογος θα έχει στον πάγκο της ομάδας ποδοσφαίρου και του μπάσκετ Σέρβο προπονητή, μιας και στο μπάσκετ η ελληνική ομάδα έχει στον πάγκο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς».

Η εφημερίδα «Sportska Centrala» αναφέρει: «Sportska Centrala: «Ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι έτοιμος να γίνει προπονητής του Παναθηναϊκού και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *