Ετοιμάζει… All Star Game η UEFA

1Σκέψεις να καθιερώσει έναν ετήσιο αγώνα αστέρων, στα πρότυπα του ΝΒΑ, κάνει η UEFA. Όπως αποκαλύπτει η El Mundo Deportivo, μια πολυεθνική εταιρεία μάρκετινγκ έχει παρουσιάσει την ιδέα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που εξετάζει σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού τα κέρδη θα είναι πολύ μεγάλα και το ενδιαφέρον του κόσμου αντίστοιχο.

Το πλάνο προβλέπει διαχωρισμό των ομάδων σε Βόρειους και Νότιους, με την πρώτη να περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία κλπ., και τη δεύτερη όσους παίζουν σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κλπ. Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα επιλέγουν διαδικτυακά τους αγαπημένους τους παίκτες, αλλά καμία ομάδα δεν θα μπορεί να έχει περισσότερους από τρεις στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η UEFA δεν έχει ακόμη εγκρίνει το συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά είναι πολύ πιθανό να το κάνει και να καθιερωθεί το All Star Game του ποδοσφαίρου στην καλύτερη περίπτωση από το 2017.

Μάλιστα η El Mundo Deportivo δίνει μια γεύση για το πώς θα μπορούσαν να ήταν οι ομάδες σε ένα τέτοιο παιχνίδι αν διεξαγόταν φέτος. Στους Βόρειους θα μπορούσαν να παίζουν οι Νόιερ, Τέρι, Χούμελς, Αλάμπα, Ρόμπεν, Σίλβα, Ντι Μαρία, Ρόις, Αζάρ, Αλέξις και Αγκουέρο, ενώ στους Νότιους οι Μπουφόν, Πικέ, Ράμος, Τιάγκο Σίλβα, Ντανίλο, Πογκμπά, Κόκε, Νεϊμάρ, Μέσι, Ρονάλντο και Ιμπραΐμοβιτς.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *