Η αλήθεια για Τζανετόπουλο

1Σε χειμερινό σίριαλ έχει μετατραπεί το μέλλον του Άνταμ Τζανετόπουλου στην ΑΕΚ. Ο νεαρός αμυντικός ξεκίνησε τη σεζόν βασικός, προσέλκυσε το ενδιαφέρον ακόμη και της Σεβίλλης, αλλά σταδιακά βρέθηκε στον πάγκο και πλέον στην εξέδρα, με τον Γκουστάβο Πογέτ να μην τον υπολογίζει.

Η «Ένωση», πάντως, ποντάρει στο ταλέντο του. Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Βέργης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6, η διοίκηση της ΠΑΕ προτίθεται να κάνει πρόταση στον Τζανετόπουλο για νέο τετραετές συμβόλαιο έναντι συνολικού ποσού 800.000 ευρώ (με κλιμακωτές αποδοχές).

Το πρόβλημα που υπάρχει, ωστόσο, είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει οι επαφές να γίνουν απευθείας με τον ποδοσφαιριστή κι όχι με εμπλοκή του μάνατζέρ του, Βασίλη Τσιάρτα, με τον οποίο προφανώς δεν υπάρχουν καλές σχέσεις. Ο παλαίμαχος άσος χθες σε εκπομπή της Nova άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση της ΑΕΚ στην υπόθεση κάνοντας λόγο για «πόλεμο» που δέχεται ο πελάτης του μέσα από διαρροές της διοίκησης.

Η πλευρά της ΑΕΚ θεωρεί πως δεν υπήρχε ποτέ πραγματικό ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Τζανετόπουλο και πως χρησιμοποιήθηκε από πλευράς Τσιάρτα η σχέση του με το σύλλογο της Ανδαλουσίας για να κερδίσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο για τον πελάτη του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *