Θέλει «μαγεία» στο ΟΑΚΑ

ÊÑÉÓÁÍÔÏÕÓ ÌÐÏÕÏÍÁÍÏÔÅ  ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÅÊ (ÖÉËÉÊÏ)Επιστροφή στη δράση, θέλει να επιστρέψει και στις νίκες. Η ΑΕΚ που στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων «κόλλησε» (0-0) στην Ξάνθη αναζητά το δεύτερο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, μετά το 3-0 επί του Πλατανιά στην πρεμιέρα.

Ωστόσο, μόνο εύκολο έργο δεν έχει, καθώς υποδέχεται στις 16:00 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94,6, www.sport-fm.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα που τα τελευταία χρόνια βγάζει το… λάδι των μεγάλων, ενώ στην δεύτερη αγωνιστική επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα.

Ο Τραϊανός Δέλλας ζήτησε μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του και φυσικά τη νίκη. Ο νεαρός τεχνικός σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον Μακόλεϊ Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης και τους Μπουονανότε, Ντίντακ στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά σε επίσημο ματς. Ο «μάγος» είχε παίξει λίγα λεπτά, ως αλλαγή κόντρα σε Πλατανιά και Ξάνθη.

Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα παίξει από την αρχή ο Χρήστος Αραβίδης. Το δίλημμα είναι ανάμεσα στον Έλληνα διεθνή και τον Βάργκας που προέρχεται από μακρύ ταξίδι λόγω της εθνικής Βενεζουέλας.

Ένα πιθανό σχήμα είναι Μπαρόχα, Ντίντακ, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γκάλο στην άμυνα. Στον άξονα δεν «σπάει» Γιόχανσον, Σιμόες. Μπροστά του ο Μπουονανότε, δεξιά ο Πλατέλλας, αριστερά Αραβίδης ή Βάργκας και κορυφή ο Κρισάντους.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Πέτρος Μάνταλος. Αν αυτό συμβεί θα πρόκειται για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά από έξι μήνες και τον τραυματισμό του ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά οι Ηπειρώτες αναμένεται να παίξουν με Βελλίδη κάτω από το τέρμα και τους Ναδάλες, Μπέριο, Μιχαήλ, Στρούνα στην άμυνα. Τσουκαλάς, Τζημόπουλος και Τσάβες, Ακόστα η τετράδα στο κέντρο. Ίλιτς και Μανιάς θα είναι στην επίθεση.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *