Θέλει νίκη και καλή εμφάνιση

1Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την ήττα 2-1 από την Κράσνονταρ και θέλει τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση (17:15 Novasports 2 – #PAOKPANTH). Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση της Ρωσίας και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετράει επτά νίκες, σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την ομάδα της Κομοτηνής στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να φτάσει στην όγδοη. Συνολικά σε δώδεκα ματς μεταξύ των δυο ομάδων, ο ΠΑΟΚ μετράει έντεκα νίκες και ο Πανθρακικός μία. Κανένα ματς μεταξύ των δυο ομάδων δεν έχει λήξει ισόπαλο.

Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει στο 3-5-2. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Γλύκο στην εστία και τους Τζαβέλλα, Μαλεζά και Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Οι Χαρίσης και Τζιόλης θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Ροντρίγκες και Κίτσιου να αγωνίζονται στα άκρα. Ο Πέλκας αναμένεται να αγωνιστεί σε θέση επιτελικού μέσου, με τους Μακ και Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *