Θέλουν “Μιραλάς” στον Ολυμπιακό!

1Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή για τρεις μεγάλες μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι και ήδη οι άμεσοι συνεργάτες του προετοιμάζονται για τις κινήσεις που θα κάνουν προχωρώντας τις επαφές με τους μάνατζερς και τσεκάροντας υποψήφιους στόχους.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνουν δουλειές με τους μεγαλύτερους ατζέντηδες του χώρου, γεγονός που αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι ο σύλλογος έχει “μεγαλώσει” στην ποδοσφαιρική αγορά. Τα “χρυσά” deals των πρωταθλητών Ελλάδας είναι αποτέλεσμα αυτών των διασυνδέσεων και κάτι ανάλογο φιλοδοξούν να κάνουν στον Πειραιά και την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Επειδή ο Ολυμπιακός σκοπεύει να “ψωνίσει”, για ακόμα μια φορά, από το “πάνω ράφι”, είναι απαραίτητη η συνεργασία με τους κορυφαίους μάνατζερς, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρει να φέρει στον σύλλογο “δυνατά” ονόματα που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα “φτιάξουν” τους οπαδούς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog, μία από τρεις μεγάλες μεταγραφές που ετοιμάζουν στο Λιμάνι, θα φέρει την “υπογραφή” του Κριστόφ Ενροτό, του γνωστού μεγαλοατζέντη, ο οποίος δουλεύει τα τελευταία χρόνια για την ομάδα, έχοντας πλέον αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με την “ερυθρόλευκη” διοίκηση.

Ο δημοφιλής μάνατζερ, εκπρόσωπος και του Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει νέο μεγάλο συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους, έχει παραδώσει ήδη στους ανθρώπους του Ολυμπιακού μία σημαντική λίστα με παίκτες εγνωσμένης αξίας που αναμένεται να απασχολήσουν τους Πειραιώτες την καλοκαιρινή περίοδο.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο Ενροτό θα βάλει το “χέρι” του και φέτος προκειμένου οι άνθρωποι της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ να πετύχουν κάποιο μεγάλο deal. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μιλάμε για τον ατζέντη που έφερε στην Ελλάδα τον Κέβιν Μιραλάς, μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων για τον Ολυμπιακό. Μία ανάλογη περίπτωση, έναν παίκτη δηλαδή της ποιότητας του Βέλγου άσου, θα κυνηγήσουν και φέτος οι πρωταθλητές έχοντας ως σύμμαχο τον γνωστό μάνατζερ.

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *